No deixes de visitar...

dilluns, 1 de març del 2010

Gerardo Camps en el país de les meravelles.

Segons el Ministeri de Treball, el País Valencià és el territori de l' Estat on els accidents laborals es van reduir més el darrer any, 2009.

Deixeu-me expressar-me amb ironia al afirmar que estem d' enhorabona. I és que, fins i tot, el nostre benvolgut conseller d'Economia, Hisenda i Ocupació, Gerardo Camps, tot un senyor, ha manifestat que aquesta bona notícia ha estat possible gràcies al "esforç i treball conjunt dels agents econòmics i socials, l' administració (jajaj), els empresaris (jojojo) i els treballadors.

La veritat és que sí. Els accidents s' han reduït. L' any 2009 es registraren 58.078 accidents al País Valencià, mentre el 2008 xifra va ser de 86.136. Tanmateix, no pense que haja sigut gràcies als empresaris ni a l' administració. El principal motiu, que no menciona el nostre conseller, va ser l'ATUR. L' any 2008, hi havia un total de 907.000 treballadors/es aturats/des. Ara bé, el 2009 els aturats ascendien a 1.261.400 persones.

Està clar: a menys treballadors en actiu, menys risc d' accident. Per tan, no podem parlar de un millora de les condicions de seguretat. I molt menys, donar les gràcies als empresaris. Gràcies? Sí. Per haver acomiadat als treballadors. Gràcies. Així no tindran cap accident. I moltes gràcies a l' administració per no fer rés al respecte. Heu salvat la vida de molta gent. Gràcies per actuar contra la crisi.

Prou accidents laborals considera una burla i una ofensa les paraules de Gerardo Camps. No ens detindrem fins a assolir els nostres objectius: Seguretat, respecte i dignitat. Valors que només aconseguirem caminant per la senda revolucionària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada