No deixes de visitar...

divendres, 5 de març del 2010

Accident mortal a Vilanova i la Geltrú


Un operari ha perdut la vida quan feia el manteniment a un ascensor. Els fets s' han produït a l' Institut Municipal de Educació i Treball de Vilanova i la Geltrú, a les 14:30. L'ascensor li va caure damunt provocant-li la mort.

1 comentari:

  1. Aquesta aportació que podeu llegir a continuació me l'ha enviat un company, Karim, a qui done les gràcies i li envie, per la meua part, una abraçada revolucionària.

    La font: http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/article.asp?IdArticulo=26400


    Un operari mor en un accident a l'edifici de l'IMET
    L'home estava treballant en l'ascensor del centre municipal, l'antiga Paperera


    VD - 03/03/2010 17:15:07



    VD | Mossos i bombers a l'IMET
    Un operari ha mort aquesta tarda a Vilanova i la Geltrú mentre treballava en el manteniment de l'ascensor de l'Institut Municipal d'Educació i Treball. De moment, es desconeixen les causes de l'accident laboral que ha acabat amb la vida d'un treballador de l'empresa General Elevadores XXI (GEXXI).

    El centre, l'antiga Paperera, ha quedat tancat al públic mentre la policia investiga els fets. L'accident laboral mortal ha tingut lloc a dos quarts de tres de la tarda i fins al lloc dels fets s'han desplaçat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, cinc dels bombers de la Generalitat i dues unitats del Servei d'Emergències Medicalitzades. Tot i el desplegament, els sanitaris han certificat la mort de l'operari a les tres de la tarda.

    La víctima és un home de 46 anys que treballava per a l'empresa amb seu a Barcelona GEXXI.

    ResponElimina