No deixes de visitar...

dilluns, 3 de maig del 2010

Accident a les obres de l'AVE

Aquest matí, sobre les 8:45 hores, s'ha produït un accident laboral a les obres del AVE, a la localitat valenciana de Xiva. Tres treballadors han resultat ferits a causa d'un impacte entre dues vagonetes de treball. Dos dels ferits es troben hospitalitzats amb pronòstic reservat. Segons les primeres investigacions, a una de les vagonetes li van fallar els frens.

Si es confirna aquesta hipòtesi, estarien parlant d'una negligència greu per part de l'empresa, en quant a seguretat laboral, ja que els obrers treballaven amb maquinària en mal estat.

Desconeixem les característiques de l'empresa, però m'agradaria afegir que a les obres de gran envergadura com aquesta, la subcontractació és una pràctica molt utilitzada. Moltes d'aquestes empreses subcontractades obliden que la prevenció és tan importan com la vida de les traballadores i treballadors. A més, les i els operaris d'aquestes empreses no reben la formació adecuada i, moltes vegades, són obligats a realitzar tasques per a les que no estan preparats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada