No deixes de visitar...

diumenge, 24 d’octubre del 2010

Accident mortal a Lleida

Ahir dissabte 23 d'octubre, un treballador de 50 anys va morir en accident laboral a Lleida. El company va caure des d'una altura de vuit metres, quan es trobava reperant una porta basculant a l'empresa Refisa del Polígon Industrial El Segre. El treballador va rebre un fort cop al cap que li va provocar la mort en el acte. Els mateixos companys van ser els encarregats d'avisar la família. la Inspecció de Treball investiga els fets.

La lletra d'aquest missatge ha quedat desconfigurada. Disculpeu la molèstia.

dijous, 21 d’octubre del 2010

Dos ferits greus a Alcoi I Novelda

Ahir dimecres 20 d'octubre, es produïren dos accidents laborals a Alcoi (L'Alcoià) i a Novelda (El Vinalopò). Com a conseqüència, dos treballadors de 31 y 45 van resultar ferits greus.

L'accident d'Alcoi va tenir lloc a les 12:00 hores al Polígon Potes Baixes, on el company, un romanès de 31 anys, va quedar atrapat entre el seu camió i un remolc. Va ser traslladat a l'Hospital d'Alcoi.

A la mateixa hora, a Novelda, en una empresa de marbre, a un treballador de 45 anys li va caure sobre la mà una làmina de marbre. Els bombers van haver d'actuar per separar la làmina de la mà. El company va ser traslladat a L'Hospital d'Elda.

diumenge, 3 d’octubre del 2010

Mor un pagès a La Noguera

El 25 de setembre, es va produir un nou accident laboral mortal als Països Catalans, a la localitat de Balaguer (La Noguera). La víctima és un pagès de 56 anys que va perdre la vida després de xocar el seu tractor contra la biga d'un cobert, que es va desplomar sobre ell. El terrible accident es va produir a les 11:20 del matí en una granja de la localitat.